Betonblokken

Smink Groep produceert duurzame betonblokken voor uiteenlopende doeleinden. “Tijdelijke” depots, afscheidingswanden, silo’s, geluidschermen, wegblokkades etc. De mogelijkheden zijn, ook door de brand- en geluidswerende eigenschappen van de betonblokken erg divers. Het scheiden en opslaan van materialen zoals zand, stenen, metaal, grond, puin of mest wordt door het toepassen van onze betonblokken een gemakkelijke taak.

De betonblokken van Smink Groep zijn zo ontworpen dat ze in een stabiel verband worden gestapeld. Door de noppen aan de bovenzijde en de uitsparingen aan de onderzijde zijn hoge afscheidingen mogelijk. Daarnaast produceren wij afsluitblokken zonder noppen aan de bovenzijde voor een gladde en afgewerkte uitstraling. Betonblokken hebben vrijwel geen beperking qua vorm, zijn onderhoudsvriendelijk, kunnen goed hergebruikt en verplaatst worden en zijn eenvoudig en snel toe te passen.

Productie

Als leverancier en producent van betonblokken, produceren wij de diverse afmetingen voor eigen gebruik en voor de verkoop. De productie van de betonblokken worden grotendeels duurzaam met eigen, gerecyclede grondstoffen gerealiseerd. Zo wordt gecertificeerd meng granulaat en grofzand vanuit onze verwerkingsprocessen van de Smink Groep toegepast. De betonblokken zijn BSB K79479 product gecertificeerd. Benieuwd hoe de blokken worden geproduceerd? Bekijk hier het proces:

 

Afmetingen

Wij produceren standaard de meest gangbare maten en zorgen dat deze altijd op voorraad zijn. Klik op het onderstaande pdf bestand om ons standaard aanbod aan betonblokken te bekijken:

Staat uw gewenste afmeting er niet bij of heeft u vragen qua bestellen of product informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

afvalverwerking@smink-groep.nl | 033 – 455 82 82