Werken bij Smink

Smink Groep is een regionaal werkzaam bedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, materieelverhuur, afvalverwerking, containerverhuur en zand- en grondhandel. Wij maken deel uit van Shanks Nederland B.V. en behoren tot de top van de afvalbedrijven in Nederland en Europa. We onderscheiden ons door klantgerichtheid en duurzame wijze van afvalbeheer. Ter versterking van ons team in Amersfoort en Soesterberg zijn wij regelmatig op zoek naar nieuw personeel.

Openstaande vacatures bij de Smink Groep


Op dit moment zijn wij voor onze vestiging o.a. op zoek naar:


Open sollicitatieBent u geïntresseerd om bij Smink Groep te werken maar staat uw gewenste functie niet tussen de vacatures? Klik dan hier om uw open sollicitatie digitaal in te sturen, of stuur uw cv en motivatie per post naar ons toe t.a.v. de HR afdeling.


Vacatures Shanks Regio Centraal


Smink Groep is onderdeel van Shanks Regio Centraal. Deze regio bestaat verder uit de Van Vliet Groep Milieudienstverleners in Nieuwegein en Van Tuijl Glasrecycling, gevestigd in Gameren. Indien wij voor de regio of in de overige organisaties vacatures hebben staan staan ze hieronder vermeld.

Op dit moment zijn wij voor onze vestiging o.a. op zoek naar: